Alternatieve motoronderdelen

Motoronderdelen lijken steeds minder goedkoop te worden. Een simpel setje kogellagers is de afgelopen twee jaar gewoon 30% in prijs toegenomen. Een eenvoudig schakelaartje kost zomaar 40 euro. Motorfeeds probeert hier wat aan te doen door alternatieve goedkope onderdelen te bieden die dezelfde specificaties hebben als de originele onderdelen, maar doordat het merkje van de motorfabrikant ontbreekt, al gauw 30% tot 50% goedkoper zijn. In sommige gevallen moet je dan zelf nog een stekkertje overzetten of een kleine aanpassing doen om het passend te krijgen. Als de goedkopere onderdelen niet plug en play zijn en nog een aanpassing behoeven, zal dit altijd worden vermeld zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

alternatieve goedkope onderdelen

Hieronder de lijst met goedkope onderdelen. Door op het onderdeel te klikken kom je bij de beschrijving van het betreffende alternatieve goedkope onderdeel voor je motor. Alle onderdelen die Motorfeeds verkoopt zijn door Motorfeeds of een van onze partners werkend getest op het type motorfiets dat bij de onderdelen staat vermeld.

Alle onderdelen die Motorfeeds verkoopt zijn door Motorfeeds of een van onze partners werkend getest op het type motorfiets dat bij de onderdelen staat vermeld.
De tweede lijst met alternatieve goedkopere onderdelen zijn look-a-like-onderdelen die qua specificatie overeenkomen en mogelijk werken, maar niet door ons getest zijn.

mogelijke alternatieve onderdelen

Heeft u zelf nog voorbeelden van goedkope alternatieve onderdelen waar andere motorrijders hun voordeel mee zouden kunnen doen. Schroom niet en mail naar info apenstaartje motorfeeds punt nl. Vermeld altijd merk, type en bouwjaar en natuurlijk origineel onderdeelnummer en wat je als alternatief gebruik, en eventueel waar je het goedkopere vervangende onderdeel hebt gevonden.