E-mail

Camelbak drinkzak

Een Camelbak is de oplossing om tijdens een motortocht je vochthuishouding op peil te houden. Is dat nodig dan? Niet altijd, maar er zijn situaties waarbij je ongemerkt veel vocht verliest tijdens het motorrijden. Denk bijvoorbeeld aan een intensieve allroadtocht, of aan je motorvakantie in een Zuid-Europees land met voor de veiligheid je volledige pak aan.
Vooral als je met een groepje op pad bent en niet om de haverklap kunt of wilt stoppen is de Camelbak of drinkzak een ideale manier om eenvoudig een slokje water te pakken wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Camelbak – bekendste drinkzak

De Camelbak is zo’n beetje het bekendste merk drinkzak op dit moment. De drinkzakken worden gebruikt door de landmacht, afstandsporters, hikers en eigenlijk iedereen die in beweging is en door weersomstandigheden of intensiviteit van hun lichaamsbeweging regelmatig behoefte aan een slokje water kan hebben. Er zijn heel veel verschillende modellen te krijgen met of zonder bagageruimte en natuurlijk in verschillende maten en kleuren. De maximale waterinhoud van de verschillende Camelbakmodellen loopt van 1.5 tot 3 liter.

Prijzen Camelbak

De prijzen van de genoemde Camelbak drinkzakken zijn uiteraard afhankelijk van model en de webshop waar je hem koopt. Hieronder zie je een aantal modellen die veel door motorrijders worden gekocht.

Waar koop je voordelig een Camelbak