E-mail

12volt compressor voor onderweg

Wat is er handiger dan een mini 12volt compressor om onderweg je motorbanden op druk te brengen? De reden om zo’n mini compressor bij je te hebben zijn legio. Natuurlijk bij een lekke band, maar ook gewoon thuis, zodat je geen lange slang hoeft uit te rollen. Of als je voor een offroadrit je banden wat hebt afgelaten en nadien weer over asfalt naar huis moet. Dan is het fijn als je je motorbanden weer kunt oppompen.12volt compressor
Airman mini compressor

Met je eigen 12volt compressor ben je niet meer afhankelijk van tankstations waar je voor een beetje lucht moet betalen, waar de meter dan weer afwijkt of het hele apparaat defect blijkt te zijn.

Diverse handige mini 12volt compressors vind je bij Conrad.nl. Waarvan de Airman mij het handigste is gebleken.

Beschrijving van de Airman 12volt compressor:

Deze Tour is een lichtgewicht hogedrukcompressor die heel makkelijk mee te nemen is. Dit ultracompacte apparaat past niet alleen makkelijk in het handschoenenvak van elke auto, maar ook in motorfietskoffers en zelfs in uw handtas. De Tour is heel gemakkelijk te bedienen en kan allerlei soorten banden oppompen – van fietsbanden tot autobanden.

  • Sigarettenaanstekerstekker
  • Ingebouwde bandenspanningsmeter met indicatie in psi en bar
  • Inclusief adapters voor fietsbanden, ballen en dergelijke
  • Opblaasbare voorwerpen
  • Inclusief opbergtas
  • Prestaties: Motorfietsbanden (25 liter): 2,5 bar in 6,5 minuten, banden van middelgrote tweewielers (15 liter): 2,5 bar in 4 minuten, standaard fietsbanden: 4 bar in 1 minuut.
  • Inclusief adapters voor fietsbanden, ballen en opblaasbaar speelgoed.

Technische specificaties

Voedingsspanning 12 V
Afm. (b x h x d) 125 x 145 x 62 mm
Gebruiksdruk 6 bar (max)

12volt compressor
Airman mini compressor